Fisioteràpia

 

La Fisioteràpia és la ciència del tractament a través de mitjans físics, exercici terapèutic, massoteràpia i electroteràpia. A més, inclou l'execució de proves elèctriques i manuals per determinar el valor de l'afectació i força muscular, proves per determinar les capacitats funcionals, l'amplitud del moviment articular i mesures de la capacitat vital, així com ajudes diagnòstiques per al control de l'evolució.

Sòl pèlvic

Estructura muscular i lligamentosa que serveix de suport i sosteniment als òrgans pèlvics, com la bufeta, l'úter i el recte.

Tractament del sòl pèlvic post-part. Classes pre-part.Tractament de l'incontinència urinària, fecal i gasos. Prolapse dels òrgans pèlvics. Alteracions en el vuidatge dels sistema urinari. Disfunció defecatòria o sexual. Dismenorrea (dolor menstrual) i síndrome de dolor crònic. 

Osteopatia

El tractament osteopàtic consisteix a tractar les disfuncions, la hipermobilitat o hipomovilidad que es puguin trobar a la columna vertebral, les articulacions, el sistema nerviós, el sistema muscular, les vísceres, el crani. Busca recuperar l'equilibri corporal perdut, reactivant els seus mecanismes d'autocuració amb diverses tècniques terapèutiques com manipulacions articulars, tècniques d'energia muscular, de mobilització, d'estirament, entre moltes altres. El tractament depèn d'una avaluació corporal completa, del tipus de lesió i del pacient. Cap tractament és igual a un altre i s'ha de seguir sempre un enfocament personal únic.

Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica

Ofereix el diagnòstic, control i tractament adequat de les patologies d'aquesta especialitat, el que inclou les consultes externes, els tractaments ortopèdics i tota la varietat d'intervencions quirúrgiques incloent les pròtesis de malucs, genolls ... , així com la cirurgia no invasiva.

Podologia
La Podologia estudia, diagnostica i tracta les malalties i alteracions que afecten el peu.
Quiropodia: consisteix en l'eliminació de callositats i alteracions en les ungles dels peus per tal d'eliminar dolències provocades per la pressió dels mateixos contra les sabates per evitar el dolor que provoquen i futures lesions.
Biomecànica de la marxa: Estudi a través d'observació de proves clíniques funcionals i amb suport de proves complementàries així com de plataformes de pressió dinàmiques dels patrons de marxa normal i patològica.
Ortopodologia: Després de l'exploració biomecànica completa confecciona uns suports plantars o plantilles termoconformadas totalment personalitzades a mida.
Psicologia

 

Psicologia en adults: Trastorns de l'estat d’ànim (depressió) trastorns d’ansietat (estrès, fòbies, crisi de pànic, trastorns obsessiu-compulsiu) trastorns de la personalitat, millora de la autoestima i inseguretat, trastorns de la conducta alimentària, trastorns psicosomàtics i somatitzacions, trastorns per addicció a Internet i trastorns del son.

Psicologia adolescents: Trastorns d’aprenentatge, trastorns d’ansietat i de l’estat d’ànim, trastorns de conducta, trastorns obsessius i millora de l’autoestima.

Rehabilitació Cognitiva: És un programa individualitzat destinat a l’entrenament d’estratègies per la millora de les funcions cognitives: atenció, percepció, memòria, llenguatge, orientació espacial, lectoescriptura i visocontrucció.

Quiromassatge

 

El quiromassatge és un mètode de valoració mitjançant la palpació perceptiva i de tractament manual, aplicat sobre la coberta corporal i transmès per la pressió mecànica de les mans als diferents òrgans i teixits del cos humà, que té alhora, efectes reguladors sobre el dolor, la sensació general d'energia, els estats d'ànim, el cansament i en general sobre la psique. Segons la indicació i els objectius de tractament proposats, es poden aconseguir efectes que generen accions directes i / o reflexes sobre l'organisme. 

Fisioestètica
La Fisioestètica s'encarrega de tractar la pell fusionant estètica i salut. El seu objectiu és donar respostes eficaces als problemes facials i corporals estètics més habituals. Els tractaments Fisio-Estètics són el complement ideal per aconseguir els resultats desitjats en el remodelat corporal. S'utilitzen per potenciar els efectes de les dietes, els tractaments anti-cel·lulítics, reafirmants, per a la disminució de la retenció de líquids, estries, cicatrius i tractaments facials.