TRACTAMENTS

Proposem un tractament individual i personalitzat, atenent a les necessitats específiques dels nostres pacients, millorant d'aquesta manera la salut i qualitat de vida de cada un d'ells.

 

En el camp de la FISIOTERÀPIA i l'OSTEOPATIA, la clínica es caracteritza per tenir diverses seccions dedicades a l'avaluació i tractament de les diverses patologies musculoesquelètiques, neurològiques, afeccions de l'esquena, geriatria i lesions esportives. Compta amb professionals fisioterapeutes col·legiats.

 

En el camp de la FISIOESTÈTICA moderna, el centre es caracteritza per tenir l'últim en tractaments professionals de bellesa. L'alternativa a la cirurgia estètica. Tecnologia inspirada en petits gestos per al tractament corporal i facial on trobareu benestar i salut.

ondas de choque
Ones de xoc
 

Les ones de xoc són uns impulsos acústics generats pneumàticament, mitjançant una ona balística accionada per aire comprimit que crea un efecte fisiològic positiu. Amb les ones de xoc aconseguim una regeneració de les cèl·lules, de manera que intensifiquen la circulació sanguínia, bloquegen els estímuls dolorosos i activen la capacitat de curació espontània generant una disminució del dolor, millora de la mobilitat i recuperació de la lesió. 

compex
Electroestimulació i TENS

 

La electroestimulació és la tècnica que utilitza el corrent elèctric, per provocar una contracció muscular. S'utilitzen les contraccions musculars per prevenir, entrenar o tractar els músculs, buscant una finalitat terapèutica o una millora del seu rendiment.

 

El TENS (Transcutaneous electrical nerve stimulation) és un mètode no-invasiu per reduir el dolor, tant agut com crònic.

cavitación
radiofrecuencia
Cavitació
 

La cavitació és una tècnica no quirúrgica per eliminar el greix localitzat mitjançant l'ús d'ultrasons de baixa freqüència, que s'apliquen sobre la zona on es concentra el greix per dissoldre les cèl·lules adiposes des del seu interior. Posteriorment el greix s'elimina amb l'orina o a través del sistema limfàtic. Aquesta tècnica s'utilitza per eliminar la pell de taronja tornant l'aspecte normal a la pell de les zones tractades, alhora que millora la circulació, s'eliminen toxines i augmenta el to i l'elasticitat dels teixits.

Radiofreqüència

 

La radiofreqüència consisteix en l'aplicació d'ones electromagnètiques d'alta freqüència sobre la pell que provoca l'escalfament controlat de les diferents capes de la dermis.

És un procediment indolor i que s'utilitza per al tractament de la cel·lulitis i la flacciditat de la pell en qualsevol part del cos.

L'efecte que s'aconsegueix és la reestructuració del col·lagen profund i la formació de noves fibres que substitueixin les ja envellides, proporcionant una major elasticitat als teixits i obtenint una pell més llisa i, com a conseqüència, la reducció de les arrugues i flacciditat epitelial. 

diatermia
Diatèrmia

Disminueix el temps de recuperació. Efecte analgèsic i per tant disminució inmediata del dolor. Mètode no invasiu i indolor, L'alternativa als tractaments convencionals en les lesions persistents.

La transferència elèctrica entre els electròdes crea un augment de la temperatura del cos des de l'interior cap a l'exterior afavorint la recuperació dels teixits.

microondas
Termoteràpia
 

La teràpia de microones (radar) s'aplica preferentment quan es vol l'escalfament local de la musculatura o de les estructures del teixit conjuntiu, com lligaments, tendons, càpsula, etc.

ultrasonido
Ultrasons
 

​La teràpia d’ultrasons és una tècnica molt utilitzada en fisioteràpia pel seu efecte terapèutic antiinflmatòri, analgèsic i de regeneració de teixits. Els teixits que absorbeixen l'energia en forma de calor, reben un efecte de millora tròfica tissular, augment del metabolisme cel·lular, augment circulatori i fluïdificació de les dissolucions intersticials, disminuint la inflamació, afavorint la relaxació muscular i augmentant la capacitat regenerativa dels teixits.

presoterapia
Pressoteràpia

És un tractament mèdic i estètic que utilitza la pressió d'aire per realitzar un drenatge limfàtic. Entre els beneficis de la pressoteràpia, es destaquen el tractament d'edemes, la correcció d'alteracions en el sistema circulatori i la possibilitat d'eliminar la cel·lulitis, reduir-la i prevenir-ne futures formacions.

magnetoterapia
Magnetoteràpia
 

La magnetoteràpia és el tractament que mitjançant camps magnètics produeix una important vasodilatació, demostrable per termografia, amb dues conseqüències: d'una banda, la hiperèmia de la zona tractada i, de l'altra, es tracten zones àmplies del organisme, una hipotensió més o menys important.